Parlamentul trebuie să aprobe urgent proiectul de lege pentru reducerea taxei pe ambalaje (deputat Nini Sapunaru, presedinte Comisia pentru Agricultura)

Parlamentul trebuie să aprobe urgent proiectul de lege pentru reducerea taxei pe ambalaje (deputat Nini Sapunaru, presedinte Comisia pentru Agricultura)

nini-sapunaru-presedinte-comisie-agricultura-c-dep

Președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaților, deputatul Nini Săpunaru, participă în calitate de speaker la Conferința Reducem risipa alimentară. Prețuim hrana!, din 27 septembrie, de la Romexpo.

Risipa alimentară poate fi redusă în România numai după adoptarea unor reglementări fiscale, susține deputatul Nini Săpunaru, președintele Comisiei de agricultură din Camera Deputaților, care propune si solutii concrete, in acest sens.

În privința gestionării deșeurilor, președintele Comisiei pentru agricultură, deputatul Nini Săpunaru, se exprimă tranșant. Consideră că Parlamentul trebuie să aprobe urgent proiectul de lege pentru reducerea taxei pe ambalaje, înainte ca producătorii de alimente să falimenteze, victime ale unor decizii greșite sau rău-intenționate.

 

Conferința se va desfășura la data de 27 Septembrie, începând cu ora 10:00, în Sala Cupola a Pavilionului Central ROMEXPO, în cadrul evenimentului Pack Expo, cea mai mare expoziție de ambalaje și soluții de ambalare din Sud-Estul Europei.

 

banner conferinta anti-risipa

Mulțumim pentru înțelegerea subiectului si pentru sprijin jurnalistului

 danbrumar-ro-01-002

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.